Polybeton

Met Polybeton als vloer creëert u de ideale basis voor een tijdloos en sfeervol interieur. Ze ogen niet alleen strak, maar zijn ook nog eens zeer onderhoudsarm. Er is verschil in buiten- en binnenbetonvloeren.

Buitenvloeren

Een buiten betonvloer wordt voornamelijk gebruikt voor opritten, terrassen, magazijnen en kelders. De minimale dikte van deze vloeren is 15cm. Deze vloeren zijn bijzonder sterk en kunnen moeiteloos zware gewichten zoals auto’s verdragen. Indien gewenst kan er een tegelmotief in het beton gefreesd worden in formaat naar keuze. Voor het beton zijn er vaste meterprijzen al kunnen er afhankelijk van het buitenwerk extra kosten bijkomen.

Polybeton kan uitgevoerd worden in de volgende kleuren:

Binnenvloeren

Een betonvloer voor binnen heeft een minimale dikte van 10 à 12cm met een wapening van 8cm. In deze betonvloer worden fiber vezels verwerkt waardoor u een vloer krijgt van uitzonderlijke kwaliteit. Voor uw toplaag is er een ruime keuze in kleur mogelijk zijnde: zwart, roetzwart, halfzwart, arduin, wit en donkergrijs. Als afwerking kunt u kiezen uit geboend of curring.

Geboend
Uw vloer wordt gevoedt. Dit gebeurt met een bijenwas die door middel van een kokosborstel wordt ingeboend. Hierdoor krijgt uw vloer een mooie glans en wordt deze glad.

Curring Compound
Uw vloer voorzien van een curringslaag zorgt ervoor dat het vocht niet meer uit het beton weg kan en zorgt ervoor dat uw vloer minder kans heeft op een krimpscheur. Deze curringslaag verdwijnt na 6 maanden en op plaatsen waar veel wordt gelopen iets sneller.

Belangrijke informatie

Beton is een product dat onderhevig is aan krimpen. Bij ongewapende of licht gewapende vloeren kunnen zich steeds oncontroleerbare krimpscheuren voordoen, herstelling ervan word enkel uitgevoerd indien ze het gebruik van de vloeren zouden belemmeren. Krimpscheuren kunnen nooit aanleiding geven tot een schadevergoeding en/of minderwaarde. De firma Andy Ulveling BV is niet verantwoordelijk voor schade aan de vloer door zouten, zuren of (chemische) reinigings- of onderhoudsmiddel, alsook voor uitspringen of loskomen van de toplaag door natuurkeien die door het laad- en losproces op de betoncetrale bij de granietkorrelkeien belanden.