Wie zijn wij?

Andy Ulveling B.V. staat voor kwaliteit, vakmanschap, deskundig advies, maatwerk, flexibiliteit, grote betrokkenheid en klantvriendelijkheid.

Wij denken met u mee vanaf het moment dat u ons inschakelt tot en met de oplevering om uw (ver)bouwplannen, wensen en dromen te kunnen realiseren. 

Specifieke deskundigheid, zorgvuldigheid met oog voor detail en afwerking maakt ons bedrijf tot uw ideale partner. 

Bij elkaar opgeteld resulteert dit in een woon- en werkomgeving die aan uw verwachtingen voldoet en vaak zelfs overtreft. In elk geval in een resultaat dat u met trots verder vertelt en laat zien. En wij natuurlijk ook.

U kunt bij ons terecht voor verbouwingswerkzaamheden, aanbouw, renovatiewerk, onderhoud en inbraakbeveiliging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de realisering van een badkamer of keuken, het plaatsen van prefab dakkapellen, kozijnen, polyester goten, schuttingen en het bouwen van een aanbouw, garage, carport of tuinhuis.

Wij realiseren werkzaamheden zoals timmer-, metsel- en tegelwerk. Ook voor stukadoor-, electra-, loodgieter-, sanitaire- en schilderswerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres.

Tevens zijn wij werkzaam op campings en vakantieparken voor het onderhoud en renovatie van chalets en stacaravans. Voor meer informatie zie pagina camping.

Wij hebben een samenwerkingsverband met gespecialiseerde onderaannemers en werken uitsluitend met gerenommeerde leveranciers uit eigen regio.

Onze producten zijn duurzaam, milieuvriendelijk en van hoogstaande kwaliteit die we met zorg voor u uitkiezen en behandelen.

Kortom, wij hebben alles in huis om uw bouwopdracht vakkundig én betaalbaar uit te voeren en te begeleiden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Tevens komen wij graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken om zo een juist advies en een vrijblijvende, passende offerte te kunnen geven.